SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatura ‘Scout’ Ekibine

Fatura ‘Scout’ Ekibine

05 Ekim 2016 Çarşamba - 08:30




Ligde ilk 6 haftada 12 puan kaybeden Trabzonspor’da yönetim faturayı scout ekibine kesti. Devre arasına kadar ekipteki birçok isim ile yollar ayrılaca





Tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yaparak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’da yönetimin dinamikleri Karabük yenilgisinin ardından İstanbul’da zirve yaptı. Başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukcu, Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve Önder Bülbüloğlu ile Genel Sekreter Gençağa Meriç’in katıldığı toplantıda kötü gidişatın nedenleri masaya yatırıldı. 

Yapılan değerlendirmede yönetimin ‘Ne kadar yeni kurulan takım olursak olalım hiç değilse şuana kadar 9 puan toplamalıydık. Alanya ve Karabük mağlubiyetleri kabul edilemez’ görüşünde birleşirken teknik direktör Ersun Yanal’dan savunma alındı. Deneyimli teknik adamın “Tüm sorumluluk bana ait” şeklindeki raporunun ardından yönetimin kendisine daha fazla inisiyatif almasını söylediği kaydedildi. 

Lav ediliyor…

Yönetim Yanal’ın arkasında durup güven aşılarken toplantıda transferlerde etkin rol üstlenen ‘scout’ ekibi tartışıldı. Sezon başı oluşturulan ekibin gerçekleştirdiği transferler şuana kadar kimseyi memnun etmedi. Yönetimden bazı isimlerin 14 kişinin yer aldığı scout ekibini ‘lav edelim’ görüşünü ortaya attığı belirlendi. Başkan Usta’nın da bu karara olumlu baktığı ve devre arasına kadar 5-6 ismin değişip yerine Trabzonspor’u daha iyi tanıyan ve Yanal ile iyi uyum sağlayacak kişilerin göreve getirilmesi kararlaştırıldı. Bundan sonra transferin sadece scout ekibine bırakılmayacağı da kaydedildi.

Özer ÇALIK


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap