SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Terim'den sürpriz karar

Fatih Terim'den sürpriz karar

15 Mayıs 2016 Pazar - 18:07




EURO 2016'ya sayılı günler kala Fatih Terim sürpriz bir karar aldı. Tecrübeli teknik adam, Bayer Leverkusen'in yıldız stoperi Ömer Toprak'ı tekrar kad





EURO 2016'ya sayılı günler kala Fatih Terim sürpriz bir karar aldı. Tecrübeli teknik adam, Bayer Leverkusen'in yıldız stoperi Ömer Toprak'ı tekrar kadroya çağırdı. Ömer Toprak EURO 2016 Aday kadrosunda yer alacak! TFF'den fax aldığını açıklayan Ömer Toprak, aday kadroya çağırılacak. Ömer bugün oynanan ve Bayer Leverkusen'in 3-2 kazandığı Ingolstadt maçından sonra açıklamalarda bulundu. 90 dakika sahada kalan Ömer, TFF'den fax aldığını ve aday kadroya çağırıldığını açıkladı. Ömer EURO 2016'da oynamak istediğini de ifade etti. Türk Milli Takımında stoper eksiği yaşanırken Fatih Terim son olarak Mehmet Topal'ı o bölgede denemişti. Öte yandan 26 yaşındaki Ömer sakatlığını atlattı ve son 4 maçın 3'ünde ilk 11'de forma giydi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap