SON DAKİKA



Haber > Spor > Everton Riberio pazarlığı

Everton Riberio pazarlığı

25 Mayıs 2017 Perşembe - 19:27




Trabzonspor'un Mehmet Ekici'nin yerine Everton Riberio'yu transfer etmek istediği ortaya çıktı.





Herkes Trabzonspor'un Mehmet Ekici'nin yerine kimi alacağını merak ederken, Brezilya'dan sürpriz bir iddia geldi... Futbebol Interativo kanalı 50 milyon Euro'ya Vinicius'u Real Madrid'e satan Flamengo futbol direktörü Rodrgigo Caetano'nun Éverton Ribeiro için Dubai'ye çıkarma yaptığını iddia etti. Haberde, ''Caetano'nun karşısına Dubai'de Türkler çıktı... Ganso'yu alamayan Türk takımı Trabzonspor, Everton için elini daha çabuk tutmuş görünüyor. Caetano'nun işi zor. Önce Türkleri saf dışı bırakacak, ardından Everton'ı Türklerin verdiğinden daha azına Rio'ya dönmeye ikna edecek'' ifadeleri kullanıldı.

Everton Riberio kimdir?

28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Corinthians altyapısında yetişti. Sao Caetano, Coritiba ve Cruzeiro formalarını giydikten sonra 2015 yılında Al Ahli kulübüne transfer oldu. Bu sezon takımıyla 29 maçta 8 gol atıp, 8 asist gerçekleştirdi. Orta sahanın ortasında forma giyiyor. Sol ayaklı olan Everton Riberio'nun transfermarkt değeri 12 milyon Euro. Takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap