SON DAKİKA



Haber > Spor > EURO 2016 için terör uyarısı

EURO 2016 için terör uyarısı

14 Mayıs 2016 Cumartesi - 12:44




Avrupa Polis Teşkilatı (Europol) Başkanından Fransa’da gerçekleştirilecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda terör saldırısı uyarısı.





Alman Die Welt gazetesine konuşan Europol Başkanı Rob Wainwright, Haziran ayında yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası’na endişeyle yaklaştığını belirterek, şampiyonanın teröristler için cazip bir hedef olacağını söyledi.

Yumuşak hedefler olarak gösterdiği, Cafe, restoran ve konser salonlarına saldırının kolaylığına dikkat çeken Wainwright, bunun polisler için büyük sorun oluşturduğunu dile getirdi. Fransa’daki Bataclan konser salonuna yapılana benzer saldırı ve rehin alma ihtimaline karşı polisin donanımlı olması gerektiğine işaret eden Wainwright, Almanya, İngilter ve Fransa’da bu yönde adımlar atıldığını belirtti.

Avrupa çapında kimlerin tehlikeli olduğu konusunda ortak bir görüş olmadığına da vurgu yapan Wainwright, tehlikeli dinci teröristlerin kimler olduğunu öğrenmek ve takip etmek için acilen ortak kriterler oluşturulması gerektiğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap