SON DAKİKA



Haber > Spor > Eskiye dönüş!

Eskiye dönüş!

22 Ekim 2015 Perşembe - 10:53




Douglas aşısı tutmadı. Teknik Direktör Şota Arveladze’nin, Aykut ve Mustafa Yumlu ikilisine yeniden dönüş yapacağı öğrenildi.





Trabzonspor’da Douglas Franco’nun formsuzluğu, savunmada eskiye dönüşe zemin hazırlıyor. Son 4 maçta kalesinde 9 gol gören Bordo-Mavililer’de Brezilyalı futbolcunun kanayan yaraya merhem olamaması Teknik Direktör Şota Arveladze’nin rotasını sezon başında görev verdiği Aykut Demir ve Mustafa Yumlu’ya çevirmesine neden oldu. Douglas’ı hem Mustafa hemde Aykut Demir ile deneyen Gürcü teknik adamın istediği randımanı alamaması Brezilyalı futbolcunun gözden düşmesine neden oldu. Son Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında Douglas’a 66 dakika dayanabilen Teknik Direktör Şota Arveladze’nin Aykut Demir ve Mustafa Yumlu ikilisini Sivasspor maçına hazırladığı bilgisine ulaşıldı. Her iki futbolcuyla antremanlarda yakından ilgilenen Şota Arveladze Mustafa ve Aykut Demir’i Sivasspor maçına motive etmeye çalışıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap