SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurtspor lige damga vuracak

Düzyurtspor lige damga vuracak

04 Ağustos 2015 Salı - 00:45




Ömer Ortakudaş, sıkı bir çalışma programı hazırladıklarını, yeni sezona damga vurmak istediklerini, bu nedenle lige hazır girmeleri gerektiğini kaydet





Spor Toto 3.Lig 1. Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da Teknik Direktör Ömer Ortakudaş, sıkı bir çalışma programı hazırladıklarını, yeni sezona damga vurmak istediklerini, bu nedenle lige hazır girmeleri gerektiğini kaydetti. Ortakudaş, "İstediğimizi elde edebilmemiz için çok çalışmalıyız. Lige eksiksiz ve hazır girmek istiyoruz. Zira bizi bekleyen uzunca bir yol var. Şampiyonluğa oynayacağız. Diri bir takımız. Eksiklerimizi kısa zamanda gidereceğiz” diye konuştu. Ortakudaş, şöyle devam etti: “Futbol piyasasında fiyatlar üst seviyelere çıktı. Kulüpler ve futbolcular da bir süre bekleyip görme taktiği uyguluyor. Şartlar belli. Kimse şartlarının üzerine çıkamaz. Biz de bütçemize uygun futbolcular bakıyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap