SON DAKİKA



Haber > Spor > Dursun Özbek istifaya davet ediliyor!

Dursun Özbek istifaya davet ediliyor!

04 Temmuz 2016 Pazartesi - 15:07




Futbolcularla, yönetimle, Sportif AŞ ile büyük problemler yaşayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek istifa davet ediliyor.





Galatasaray’da sezon içerisinde kart gören futbolculara kesilen ağır cezalar sarı kırmızılı taraftarları ağaya kaldırırken, özellikle Sneijder’e çıkarılan 2,2 milyon euro’luk fatura Dursun Özbek ve yönetimini topun ağzına getirdi. Yaklaşık 14 futbolcuya uygulanan para cezası camianın bir hayli tepkisini çekerken Hamit Altıntop, Sabri Sarıoğlu, Donk ve Tarık Çamdal gibi oyuncuların takımda kalıp sarı kart gören futbolculara ağır para cezalarının verilmesi kabul edilir bir durum olarak görülmedi.

DURSUN ÖZBEK GALATASARAY'I YÖNETEMİYOR

Kulüp içerisinde futbolcularla büyük problemler yaşayan başkan Dursun Özbek, yönetim içerisinde de bazı isimlerle arbede halinde. Mehmet Özbek ile Alp Yalman arasındaki krizi son bir hamleyle çözen Dursun Özbek yeni kurulan Sportif AŞ’yi uçurumun kenarından alırken, Selim Arda Üçer’in istifası ‘Galatasaray olağanüstü kongreye gidiyor’ algısını oluşturmaya yetti. Futbolcularla, mesai arkadaşlarıyla, hatta kardeşiyle bile büyük problemler yaşayan Dursun Aydın Özbek bu seferde İdari Menajer Cenk Ergün ile ayrılığa düştü. Yapılacak transferlerle yakından ilgilenen Cenk Ergün’ün kendi başına bir takım işlere girişmesi Özbek’i bir hayli sinirlendirirken, takım içerisinde bazı oyunculara gelen transfer tekliflerini başkana söylemeden reddeden Cenk Ergün’ün istifasının isteneceği öğrenildi. Telles ve Bruma için İngiliz takımlarının girişimlerini başkan Dursun Özbek’ten saklayan Cenk Ergün’ün yürüttüğü politika bir hayli tepki çekerken başkanın Ergün’ü son kez uyardığı olayların bir kez daha cereyan etmesi halinde deneyimli yöneticinin istifasının isteneceği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap