SON DAKİKA



Haber > Spor > Cumhuriyet kupalara doymuyor

Cumhuriyet kupalara doymuyor

12 Nisan 2023 Çarşamba - 12:41




Maçka Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, 03-09 Nisan 2023 tarihlerinde oynanan bölge müsabakalarında da kupalara doymadı





2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Floor Curling Küçük Kızlar, Küçük Karma ve Yıldız Kızlar gruplarında Trabzon birincisi olan  Maçka Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, 03-09 Nisan 2023 tarihlerinde oynanan bölge müsabakalarında da kupalara doymadı. Ağrı ilinde oynanan bölge müsabakalarında Küçük Kızlar’ da ve Yıldız Kızlar’ da grup birinciliği uzanan Cumhuriyet Ortaokulu, Küçük Karma’ da ise grup ikinciliği elde ederek Trabzon’u Ankara’da oynanacak Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler.

CUMHURİYET Ortaokulu Okul Müdürü Kerim Kavraz yaptığı açıklamada; “Bu başarı hikayesinin kahramanları başta Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Cemil Malkoç olmak üzere öğrencilere teşekkür ederek ,Ankara ‘da yapılacak Türkiye Şampiyonasında   başarılar diledi. Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Cemil Malkoç ise  öğrencilerine güvendiğini ,Ankara ‘da ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerini ve şampiyon olarak dönmek istediklerini ifade etti.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap