SON DAKİKA



Haber > Spor > Cuma'ya kadar bu iş bitecek

Cuma'ya kadar bu iş bitecek

05 Ağustos 2015 Çarşamba - 00:34




Çotanaklar’ın Başkanı Bozbağ, yeşil beyazlı taraftarların sabırsızlıkla bekledikleri yeni sezon formalarının göğüs reklamı sponsorunun da belli olması





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un Başkanı Mustafa Bozbağ, Afyon’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti. “Oynadığımız hazırlık maçlarında gördüğümüz eksik yerlerimizi hızla tamamladık” diyen Bozbağ, “Transferin bitmesine daha bir ay var. Tekrar eksik gördüğümüz yerlere transfer yapabiliriz. Şuan için önceliğimiz ilk etapta bir solbek takviyesi daha yapmak. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Yeni sezon bütçesi hakkında da önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Bozbağ, “Artık bütçeyi oluşturmak içim maddi kaynak arayışındayız. Şortta TAŞSAN, kolda FATSU, sırtta KOÇEL, göğüs reklamı için de dört firma ile görüşme halindeyiz. Cumaya kadar göğüs reklamımız da belli olacak. En kısa sürede göğüs reklamını da halledip, 5 bin adet forma bastıracağız”

“Yaz dönemi olması nedeniyle özellikle yurt dışından ve il dışından gelen hemşerilerimizin yeni sezon formaları konusunda yoğun bir talebi var. En kısa sürede yeni sponsorlarımızla birlikte, 2015-2016 sezonu formalarımızı satışa çıkartmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap