SON DAKİKA



Haber > Spor > Cristiano Ronaldo’ya özel krampon

Cristiano Ronaldo’ya özel krampon

08 Kasım 2016 Salı - 13:03




Ronaldo yeşil sahada tarih yazmaya devam ederken, Nike onun başarısını ‘Discovery’ ile kutluyor.





Kariyerinde attığı 500’den fazla gol ve kazandığı üç Ballon d’Or ödülüyle tüm zamanların en iyi oyuncularından olan Cristiano Ronaldo tarih yazmaya devam ediyor. Ronaldo’ya kariyerinde büyük yol açan en unutulmaz maçlardan birisi de 18 yaşında sahada yer aldığı Lizbon ve Manchester United arasında oynanan maç oldu.

Son kez Lizbon formasını giyen Ronaldo bu tarihten sonra, hem kendisini hem de futbolu değiştirecek olan transfer ile Manchester’a geçti. Bu unutulmaz maç CR7 Chapter 3 kramponlarının da ilham kaynağı oldu.

Cristiano Ronaldo’ya özel krampon

Kramponun renkleri, oynadığı takımdan alınan ilhamla yapıldı ve modern bir şekilde güçlendirildi. Yan kısımlarda gümüş nokta grafiklerinin yanı sıra 2003 yılında giydiği Mercurial Vapor I ayakkabısına bir selam niteliğindeki ince yansıtıcı dalga tasarımına sahiptir. Topuğa kazınmış 06, 08 ve 03 (gün, ay, yıl) sayıları onun keşfedildiği tarihi simgelerken parlayan CR7 logosu da sergilediği parlak performansı vurgular.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap