SON DAKİKA



Haber > Spor > Çotanaklar'da 1 puan sevinci

Çotanaklar'da 1 puan sevinci

24 Ağustos 2015 Pazartesi - 00:45




Yeşil-Beyazlılar’ın genç teknik direktörü Sefer Yılmaz, "Elazığ gibi bir deplasmandan 1 puan aldığımız için mutluyuz" dedi





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor haftayı bir puanla kapatırken Teknik Direktör Sefer Yılmaz, Elazığspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, iki haftada bir puan almalarına rağmen ilerisi için umutlu konuştu. Yılmaz, “Golü bulduktan sonra, morallendik ve 20-25 dakika iyi oynadık. 25. dakikadan sonra Elazığspor iyi oynamaya başladı. Oyunun bazı bölümlerinde bizi zora soktular. Duran toptan golü de buldular. Devre arası bizim yardımımıza yetişti” ifadelerini kullandı. Yılmaz, şunları söyledi: “Devre arasında fiziksel ve zihinsel olarak biraz toparlandık. İkinci yarıya dengeli başladık. Bu bölümde maç her iki tarafa da dönebilirdi. Bence 1-1 iki tarafın da hak ettiği bir sonuçtu. Elazığ gibi bir deplasmandan 1 puan aldığımız için sevinçliyiz. Giresunspor iyi yoldadır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap