SON DAKİKA



Haber > Spor > Colman: "En büyük dileğim kupa"

Colman: "En büyük dileğim kupa"

21 Nisan 2013 Pazar - 09:21




Sürpriz doğum günü yapılan Colman, tuttuğu dilekte Türkiye Kupası’nı Trabzon’a getirmek istediklerini söyledi. Colman, Bordo-Mavili takımla ikinci kez





TRABZON’DAKİ 4.YAŞ GÜNÜ Trabzonspor’da 5 yılını dolduran Gustavo Colman, Bordo-Mavili takımdaki 4.yaş gününü kutladı. 2008 yılında yani 23 yaşında Karadeniz ekibine transfer olan Colman, yeni yaşında kariyerine bir kupa daha eklemek istiyor. Trabzonspor’da 2009-2010 sezonunda Türkiye Kupası’nı, yine aynı sezon Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşayan Colman, kötü geçen bu sezonu Türkiye Kupası ile unutturmak istediklerini söyledi. İLK DİLİM TOLGA’DAN Önceki akşam yapılan antrenman sonrası verilen akşam yemeğinde kendisine sürpriz doğum günü kutlaması yapılan Colman, dileğinin Türkiye Kupası’nı kazanmak olduğunu söyledi. Kendisi için düzenlenen doğum günü partisi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten Colman'a pastasından ilk olarak takım kaptanı Tolga Zengin ikram etti. Sonrasında Arjantinli oyuncuyu takım arkadaşları ve teknik heyet tebrik ettiler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap