SON DAKİKA



Haber > Spor > Çöküş son buldu!

Çöküş son buldu!

14 Mayıs 2017 Pazar - 09:08








Ben bu yıl dün akşamki kadar kötü futbol oynayan bir Trabzonspor izlemedim. Küme düşmüş Adanaspor karşısında Bordo-Mavili takım adete sahada yokları oynadı ve taraftarını isyan ettirdi. "50. yılda şampiyonluk" parolası ile gelecek yılın ön hazırlığında olması gereken bir takım küme düşen Adanaspor karşısında sahadan siliniyorsa önümüzdeki yıl kupa kaldırması da hayal olur.

Kimse kimseyi kandırmasın! Muharrem Usta, "50. yılda şampiyon olacağız" diye demeç veriyor ama gereğini yapmıyor. Eğer önümüzdeki yıl şampiyonluk hedefleniyorsa yapılacak ilk iş, bırakın günü, saat geçirmeden Ersun Yanal’ı ilk uçakla Trabzon’dan göndermek olmalı.

Muharrem Usta, Ersun Yanal’la arkadaş olabilir, Yanal'ın teknik direktörlüğünü beğenebilir ama Trabzonspor’a zarar veren ve takımın hedeflerine ulaşabilmesi için katkı sunmayan bir teknik adamı takımın başında tutmak önce Trabzonspor’a, ardından bu şehre haksızlıktır. Ersun Yanal’ın sahaya sürdüğü kadroya bakıyorum, on bir için dağıttığı formaları neye göre tercih ediyor anlam veremiyorum. Allah’tan takımda Bero var, sadece onu izleyebiliyoruz!

Son dakikada Yusuf Erdoğan’ın oyuna sokulması olayına gelince; tam bir aymazlık hali. Sanki Yanal, Yusuf’tan intikam alıyor. Tek kelimeyle ayıptır! Maçın taktiğine/tekniğine yorum yapmayacağım bile. Çünkü sahada ne taktik ne de teknik vardı. Hal böyle olunca Adana’da bırakılan iki puana Avrupa hayalleri de eklendi. Eğer Trabzonspor hayalleri başarıya çevirmek istiyorsa yönetim kararını en kısa zamanda almalı ve yeni hocayı takımın başına oturtmalıdır.

Gerisi lafügüzaftır! NOT: Yusuf Yazıcı kardeşim, korner atarken elini kaldırmanın anlamı nedir? Yıllarca futbol oynadım, buna ilk kez sende rastladım. Bir açıkla da ben de öğreneyim. Futbolu öğrenmeden işin artistliğini öğrendiysen onu da belirt de bileyim.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap