SON DAKİKA



Haber > Spor > Çember daralıyor!

Çember daralıyor!

30 Ağustos 2016 Salı - 11:25




Birinci transfer döneminin bitimine sayılı günler kalması nedeniyle Trabzonspor’da transfer çalışmaları hızlandı. Karadeniz ekibinin kurmayları sağ be





HEDEFTE O VAR

Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. 31 Ağustos 2016 tarihinde birinci transfer ve tescil döneminin sona erecek olması nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen Bordo-Mavili yönetim bu doğrultuda listesinde yer alan isimlere sıkı markaj uygulamaya başladı. Karadeniz ekibi kurmaylarının ilk hedefi Aston Villa’da forma şansı bulamayan sağ bek Micah Richards.

KAPILAR KAPANMIYOR

5. haftası tamamlanan Championship’te Roberto Di Matteo’nun yalnızca 1 maçta şans tanıdığı ve kadroda düşünmediği Richards’ın Bordo-Mavili takıma transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Karadeniz ekibi her ihtimali göz önünde bulundurarak diğer isimlere de kapısını kapatmıyor. Monaco'nun 20 yaşındaki oyuncusu Almamy Toure ile de ilgilenen Trabzonspor yönetimi bu oyuncuyla da temaslarını devam ettiriyor.

TAVERNİER GÜNDEMİ


Diğer bir iddia da iskoçya’dan geldi. Daily Record, yakın geçmişte Trabzonspor’la anılan Glasgow Rangerslı 25 yaşındaki sağ bek James Tavernier için teklif yapıldığını bildirdi. Bordo- Mavililer’in teklifi karşısında 24 yaşındaki oyuncunun transfere sıcak baktığı ve bu ilgi nedeniyle gurur duyduğu ifade edilirken Rangers’ın oyuncusunu bırakmamakta inat ettiği de yazıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap