SON DAKİKA



Haber > Spor > Çaykur Rizespor'un muhtemel 11'i...

Çaykur Rizespor'un muhtemel 11'i...

20 Ekim 2016 Perşembe - 15:02




Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Mete, "Gençlerbirliği maçını yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. Bu karşılaşmayı kazanarak ligde yükselişe geçme





Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Gençlerbirliği'ni  ağırlayacak Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcülerinden Saffet Mete,  "Gençlerbirliği maçını yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. Bu maçı kazanarak  ligde yükselişe geçmeliyiz." dedi.

Mete, , ligde son hafta oynadıkları  Antalyaspor maçının son dakikasında elde ettikleri 1-1'lik sonucun takıma olumlu  yönde yansıdığını söyledi.

Ligde topladıkları 5 puanın kendileri için yeterli olmadığına dikkati  çeken Mete, "Beklentilerin uzağında olduğumuzu biliyoruz ama son haftalarda  oyunumuzu geliştiriyoruz. Beşiktaş karşısında son dakikada yediğimiz gol ile 1-0  kaybederken, Antalyaspor deplasmanında son dakikada attığımız gol ile 1 puan  almayı başardık. Artık sahada mücadele gücü yüksek bir takım izlettiriyoruz."  diye konuştu.

Gençlerbirliği maçıyla, ortaya koydukları mücadeleyi sonuca yansıtmak  istediklerini vurgulayan Mete, "Gençlerbirliği maçını yeni bir başlangıç olarak  görüyoruz. Bu maçı kazanarak ligde yükselişe geçmeliyiz. Rakibimizin gücünü  biliyoruz. Bu sezon ligde Başakşehir ile birlikte en gol yiyen takım. Kalelerinde  7 maç sonunda sadece dört gol gördüler. Defansif özellikleri yüksek bir ekibe  karşı oynayacağız ama bunu aşacak güce sahip olduğumuza inanıyorum." ifadelerini  kullandı.

Mete, Gençlerbirliği maçının taraftar için de bir başlangıç olmasını  istediklerini kaydederek, "Artık taraftarımız bu maç ile takımının yanında yer  alsın. Seyirci bir takımın en büyük gücüdür. Bu gücü yanımıza aldığımız zaman  işlerimiz bir nebze olsun kolaylaşacak. Gençlerbirliği maçında taraftarımız 90  dakika takımlarına sahip çıksın. Taraftar da Gençlerbirliği karşılaşmasını takıma  sahip çıkma adına yeni bir başlangıç olarak görsün." şeklinde görüşlerini  aktardı.


Yeşil-mavili ekibin Gençlerbirliği karşılaşmasına Diallo, Orhan  Ovacıklı, Oboabona, Ümit Kurt, Dhurgham İsmail, Petrucci, Robin Yalçın,  Janstcher, Emrah Başsan, Oğulcan Çağlayan, Kweuke 11'i ile çıkması bekleniyor.

Çaykur Didi Stadı'ndaki müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap