SON DAKİKA



Haber > Spor > Çaykur Rizespor'dan hakem isyanı

Çaykur Rizespor'dan hakem isyanı

28 Ekim 2023 Cumartesi - 23:32




Trendyol Süper Lig'in 10. haftanda Çaykur Rizespor evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu.





Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır karşılaşmadan sonra A Spor'da Takım Oyunu programında açıklamalarda bulundu "Yediğimiz golden önce net bir şekilde faul vardı. Bütün paydaşların Anadolu takımlarına saygı duymasını istiyoruz." dedi.

Çaykur Rizespor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ;

Gencecik çocukların emeklerine yazık. Eşine çok rastlanmayan gelecek vaat eden genç oyuncular projesiyle sezona başlayan Çaykur Rizespor camiasına yazık. Gelecek vaat eden genç bir kadro kurduk, bir mücadele içerisindeyiz, hayallerimiz var, hayallerimizi yıkmayın! Anadolu kulüpleri sadece saygı bekliyor, adaletli davranılmasını bekliyor, alın terinin karşılığı çarpık düzene kurban gitmesin istiyor. Esas sorun kaybedilen puanlar değil bizzat yok olan güvendir. Çaykur Rizespor olarak sahada mücadele etmeye, Süper Lig'e renk katmaya devam edeceğiz. Futbolun tüm paydaşlarını özlenen adaletli yönetimin oluşması için görev almaya davet ediyor, bu akşamki maçta emeğimizin gasp edilmesine sebep olanların vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap