SON DAKİKA



Haber > Spor > Çaykur Rizespor ligi düşünüyor

Çaykur Rizespor ligi düşünüyor

27 Şubat 2017 Pazartesi - 15:15








Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın  deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Saffet  Mete, kupayı önemsediklerini ancak ligde bulundukları konum itibarıyla iki  kulvarda ilerlemenin güç olduğunu söyledi.

Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nın  Avrupa'ya giden en kısa yol olduğunu belirtti.

Kupaya, Avrupa'ya gidebilme heyecanı ile başladıklarını ancak ligde  üst üste gelen puan kayıplarının ardından küme düşme potasına gerilediklerini  vurgulayan Mete, "Bu nedenle işimiz bir hayli zorlaştı ancak kupada da çeyrek  finale kadar gelip işimizi yarım bırakmak istemiyoruz.

Ligdeki puan durumumuz ise  iç açıcı değil. Her şeyi dikkatlice yorumluyoruz. Türkiye Kupası'nı önemsiyoruz  ancak ligdeki konumumuz işimizi zorlaştırıyor. Bu bilinçle Kasımpaşa maçına  çıkacağız." dedi.

Kasımpaşa'nın önemli bir takım olduğunu kaydeden Mete, "Rakibimiz  ligde rahat konumda, bu nedenle kupaya çok daha farklı çıkacaklardır. Biz ise  kupa maçının ardından ligde Beşiktaş ile çok zor bir maça çıkacağız. Kasımpaşa  maçında alacağımız avantajlı skor, lig için bize aynı zamanda moral olacaktır."  diye konuştu.


Mete, Kasımpaşa karşısında kırmızı kart cezalısı Ahmet İlhan Özek ve  sakatlıkları bulunan Mehmet Akyüz ile Süleyman Koç'un görev alamayacağını  sözlerine ekledi.

Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda  yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap