SON DAKİKA



Haber > Spor > Çaykur Didi Stadı, Galatasaray maçına yetişecek mi

Çaykur Didi Stadı, Galatasaray maçına yetişecek mi

17 Şubat 2017 Cuma - 14:03




Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor tarafından, kentte devam eden yoğun kar yağışının stat zemini etkilemediğini belirtildi.





Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam saat 19.00'da Galatasaray'ı ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, kentte iki gün boyunca etkili bir kar yağışının ardından Çaykur Didi Stadı'nda 30 santimetreyi bulan karın temizlenmesi adına yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yoğun kar yağışı şehirde devam ederken, stat zemininin zarar görmemesi için ise çimin üzeri özel bir örtü ile korunuyor. Öte yandan yapay güneş panelleri ile saha ısıtılırken, kulübün basın sözcüsü Saffet Mete, konuyla ilgili açıklamada bulunarak iki gündür süregelen kar yağışının zemini etkilemediğini belirtti.

"ZEMİN YARIN SABAH HAZIR OLACAK"

Mete, "Bir aksilik olmadığı müddetçe temizlik çalışmalarını yürüteceğiz. Yarın kar yağışı beklenmiyor. Stat zemini de sabah saatlerinde hazır olacaktır. Stat özel örtü ile korunuyor. Maçın oynanmasını engelleyecek herhangi bir olumsuzluk görünmüyor." ifadelerine yer verirken, çimin hibrit olduğunu vurgulayarak karşılaşmanın son derece iyi bir zeminde gerçekleşeceğini de belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap