SON DAKİKA



Haber > Spor > Cavanda’ya dev talip

Cavanda’ya dev talip

25 Eylül 2015 Cuma - 17:55




Gösterdiği performansla Trabzonspor taraftarını mest eden ve hızı sebebiyle 'bolt' lâkabını alan Cavanda'ya İtalyan devi Juventus talip oldu. Ancak Bo





Trabzon’un sezon başında İtalyan ekibi Lazio’dan transfer ettiği Luis Cavanda, sergilediği müthiş performansla kısa sürede Bordo-Mavili tribünlerin sevgilisi oldu...Keskin ortaları ile dikkat çeken Cavanda’ya, İtalyan deviJuventus’un talip olduğu öğrenildi. Lazio’da oynadığı dönemde de Cavanda ile ilgilendiği ifade edilen Juve’nin, transferden son anda vazgeçtiği belirtildi.Siyah-Beyazlılar’ın, yeniden gündemine aldığı Belçikalı futbolcu için menajerler aracılığıyla Fırtına’yla temasa geçtiği kaydedildi.Bordo-Mavililer’in, ortaya koyduğu futbolla herkesin alkışını alan Cavanda’yı satma gibi bir niyeti yok. Görüşmelerin sonuçsuz kaldığı ve camianın Cavanda’nın kalmasını istediği öğrenildi.Belçikalı sağ bekin de Trabzonspor forması giymekten dolayı çok mutlu olduğu ve ayrılmayı kesinlikle düşünmediği kaydedildi. Böylece Cavanda’nın Juventus’a transferi konusu kapandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap