SON DAKİKA



Haber > Spor > Çalımbay'ın derdi belli!

Çalımbay'ın derdi belli!

09 Ekim 2013 Çarşamba - 09:35




Rizespor’da Antalyaspor maçında alınan mağlubiyetin ardından Rıza Çalımbay'ı tek düşündüren şey takımda alternatif isimlerin fazla olmaması.





Rizespor Teknik Patronu Rıza Çalımbay alternatifsiz bir kadroya sahip olduklarını bunun sıkıntısını yaşadıklarını söyledi. Futbolda böyle işlerin olduğunu ifade eden Çalımbay, "Takım olarak ilk 6 maçta iyi bir performans sergilememize rağmen ben sezon başından itibaren hep hazır olmadığımızı net bir şekilde anlattım. Özellikle forvette eksiklerimiz var. Buda sıkıntı yaşamamıza neden oluyor. Kaçırdığımız golleri attığımız zaman iyi bir takım olacağız" dedi. Yönetime sürekli olarak bu takıma transfer lazım olduğunu söylediğinin altını çizen Rıza Çalımbay,"Yönetime özellikle forvete transfer gerektiğini söyledim. Her türlü alternatif olması gerektiğini ilettim. Forvet oyuncularımdan Uche sezon başından itibaren hiç hazır değil. Kweuke'de aynı şekilde. Depetris sakat. Bunlardan faydalanmamız çok zor olduğundan sıkıntı yaşıyoruz. Alternatif olmadığından forvette oyuncu değişikliği bile yapamıyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap