SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyük kabus!

Büyük kabus!

24 Eylül 2017 Pazar - 09:16




Şampiyonluk hedefiyle başladığı 50. yılın ilk 6 haftasında sadece iki galibiyet alabilen Trabzonspor artık zirveden uzaklaştı. Camiada hayal kırıklığı





Süper Lig'in 6'ncı haftasında sahasında 3-0 öne geçtiği maçta Aytemiz Alanyaspor'a 4-3 mağlup olan bordo-mavililerde teknik direktör Ersun Yanal'a tepkiler sürüyor. Şampiyonluk yarışının içerisinde olma hedefiyle başlanan yeni sezonun ilk 6 haftasında sadece 2 galibiyet alabilen ve 10 puan kaybı yaşayıp 8 puan toplayabilen Trabzonspor, zirveden uzaklaştı, bu sonuçlar sonrasında camia hayal kırıklığına uğradı. Ligin beşinci haftasında Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından oyuna müdahalesi konusunda eleştirilen ve geleceği konuşulmaya başlanan teknik direktör Ersun Yanal, Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde gelen 4-3'lük mağlubiyet sonrası taraftarlar tarafından istifaya davet edildi. Maç sonrası Başkan Muharrem Usta ile görüşen Yanal'ın böyle sonuçların bir daha yaşanmayacağının garantisini verdiğini dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap