SON DAKİKA



Haber > Spor > Bursaspor'da yönetim istifa edecek mi?

Bursaspor'da yönetim istifa edecek mi?

12 Aralık 2015 Cumartesi - 16:59




Bursaspor Kulübü’nde yapılan açıklamada, "İstifa etmek, Bursaspor'a ihanet etmek demektir. Bursaspor'u, hem de şu kritik dönemde kongre sürecine sokma





Bursaspor'dan açıklama... Yeşil-beyazlı kulüp, bugünkü yönetim kurulu toplantısının ardından resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı. Taraftarların yönetimi istifaya davet etmesi değerlendirilen açıklamada, “Yönetimi istifaya davet etmek demokratik bir tepkidir. Ama, kulübü temsil eden başkana, yönetime, hocaya veya oyuncuya hakaret etmek, küfretmek, kulübümüzü itibarsızlaştırmak ve kamuoyu nezdinde küçük düşürmek demektir. Yönetimimize hiç bir belge olmadan iftira atanlarla, hem bu dünyada, hem de öbür dünyada hesaplaşmaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bir Bursasporlu, Bursaspor'u temsil eden her değere görevi başındayken sahip çıkar ve günü geldiğinde hesabını da sorar. Ancak maalesef, Bursaspor'a hizmeti geçmiş ya da hizmet etmek isteyenlerin de aralarında bulunduğu bir grubun sistematik olarak, takımın başarısızlığını bahane etmek suretiyle kaosu beslemesi ve sosyal medyayı manipüle ederek olayı şiddet noktasına kadar tırmandırmaya çalışması son derece üzücüdür” denildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap