SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak Yılmaz, sendromu!

Burak Yılmaz, sendromu!

07 Ağustos 2017 Pazartesi - 14:47




Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş - Konyaspor maçı için dikkat çeken açıklamalar.





Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Atiker Konyaspor Süper Kupa mücadelesini yorumlarken Burak Yılmaz ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.  “Maçın en iyi adamı Cenk diyebiliriz” diyen Demirkol, “Cenk güvenilir oyuncu.

Ben Burak Yılmaz için de söylerim. Her maç kendisini ispat etmek zorunda” ifadelerini kullandı. Bu durumu da oyuncunun neredeyse her maç gol atmak zorunda olduğu şeklinde bir algı oluştuğunu kaydeden Demirkol, “Negredo 3 maç gol atmasa atamıyor ama Negrodo dersin. Ama Cenk atamazsa Bundan Beşiktaş’a santrafor mu olur? derler. Bu kader. Bu isyan edilecek şey de değil. Bazen bazı etiketler insana yapışır.

Bununla mücadele etmek iştir. Bunu yapana takdir etmek gerekir” ifadelerini kullandı. Bu durumun Türkiye’de ki markasının Trabzonspor'un yeni tranfseri Burak Yılmaz olduğunu söyleyen Demirkol, “Burak bunun markası. Burak Yılmaz sendromu diyebiliriz buna.. Her maç kendini yeniden ispat etmek zorundasın. Dünyada da bunun örnekleri vardır. Morientes’de bunun örneğidir. Atar atar, sonra atamayınca bundan santrafor mu olur derler... Bazı oyuncular bunun örneğidir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap