SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak Yılmaz dev maça damga vurdu!

Burak Yılmaz dev maça damga vurdu!

21 Aralık 2020 Pazartesi - 10:02




Lille'in golcüsü Burak Yılmaz, PSG maçında fileleri havalandıramadı ancak maçın son saniyelerinde yaptığı hareketle karşılaşmaya damga vurdu.





Ligue 1’de kaydettiği 6 golle takımının en skorer ismi olan Burak Yılmaz, zirve mücadelesi niteliği taşıyan karşılaşmada centilmence davranışıyla bu kez fair-play golü attı.

Bitime saniyeler kala ilginç anlar

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Lille’in gol bulmak için yüklendiği sırada top, PSG köşe gönderine yakın bir yerde Burak Yılmaz’a çarparak taca çıktı ancak hakem taç atışını Lille lehine verdi.

Hakem teşekkür etti, kararını değiştirdi

Ancak Burak topun kendisinden çıktığını hakeme anlattı. Bunun üzerine maçın hakemi François Letexier, yıldız futbolcuya centilmence hareketinden dolayı teşekkür ederek kararını değiştirdi, atışı PSG’ye verdi.


Kritik anda hücumdan feragat etti

Takımının ileri bölgede son anlarda bir şans bulması fırsatından feragat ederek, kritik bir anda dürüstçe davranan 35 yaşındaki milli futbolcunun davranışı alkış topladı.

PSG’li oyuncular saha içinde tebrik etti

Bu pozisyondan kısa bir süre sonra çalan mücadelenin son düdüğünün ardından Paris Saint Germainli bazı oyuncular, saha içinde yanına giderek Burak’ı sergilediği davranıştan dolayı tebrik etti.

Lille taraftarları da alkışladı


Sosyal medyada bazı Fransız futbolseverler de bu hareketle ilgili paylaşımlar gerçekleştirdiler. Burak Yılmaz’ın yaptığı hareketi Lille taraftarları da alkışlarken, centilmenlik örneği olarak gösterdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap