SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak Yılmaz Aboubakar'a ateş püskürdü!

Burak Yılmaz Aboubakar'a ateş püskürdü!

14 Kasım 2023 Salı - 12:54




Beşiktaş'ta yaşanan teknik direktörlük değişiminin ardından Şenol Güneş'in yerine takımın sorumluluğunu alan Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.





Yönetim ve oyuncuları sert sözlerle eleştiren Yılmaz "İçten içe keşke görevi kabul etmeseydim" dedi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından teknik sorumlu olarak takımı yöneten Burak Yılmaz, ayrılığın ardından açıklamalarda bulundu.

Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık olduğunu söyleyen Yılmaz "Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafeteryada oturabiliyordu. Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum" dedi.

"KEŞKE GELMESEYDİM DEDİM"

Şenol Güneş ve yönetimi de eleştiren Burak Yılmaz "Beşiktaş takımında beklemediğim tablolarla karşılaştım. Şenol Hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı. Bu deneyleri de dağarcığımda saklayacağım. Ancak gücüme giden şeyler de var: Sayın Başkan’la konuşurken sıra para hesabına gelince Beşiktaş’la böyle bir alışverişe girmeyeceğimi söyledim. Ama Hırvat yardımcılarım için hak ettikleri ödemenin yapılmasını rica ettim. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Özetle içten içe ‘Keşke gelmeseydim’ diyorum ama, Beşiktaş’tan kaçamazdım. Ben Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşmayı tamamlayıp kulüpten ayrılırken, 5 dakika içinde Rıza Hoca’nın geldiğini öğrendim. Böyle tablolara da alışmak lazımmış, ben bilemedim" ifadelerinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap