SON DAKİKA



Haber > Spor > Bunu kim yaptıysa elleri kırılsın

Bunu kim yaptıysa elleri kırılsın

07 Nisan 2015 Salı - 10:37




Fenerbahçe otobüsüne Sürmene ilçesinde düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili Trabzonlu Gençler Grup lideri Mehmet Fındıkçı, sert açıklama yaptı.





Fındıkçı, “Bu olayı yapan kesinlikle Trabzonsporlu olamaz” diyerek şöyle konuştu: “Fenerbahçe ile aramızda yıllardır bir sorun var. 1996 yılında kaçan şampiyonluk ve şike süreci bu sorunu büyüttü. Ancak bu sadece taraftar ve tribün bazında gerçekleşen bir tepkiydi. Bu olayın Trabzon ve Trabzonspor ile ilişkilendirilmesi doğru değil. Olayın faili belli olmadan Trabzon halkına mal edilmesini de çok büyük saçmalık olarak görüyoruz. Biz böyle olayları tasvip etmiyoruz. Futbolun bir spor ve eğlence olduğunu her zaman söylüyoruz. Bunu kim yapmışsa elleri kırılsın. Bu olayı Trabzonlu bile yaptıysa kesinlikle Trabzonsporlu değildir; Trabzonspor taraftarı bunu yapmaz. Trabzon halkı çok hassastır. İstanbul’da çok şeyler oldu ama hiç kimse bir kişinin yaptığı bir şeyi Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş camiasına mal etmedi. Beşiktaş stadında cinayet oldu, bir kişiye mal edildi. Trabzon’da daha olay belli olmadan Trabzon halkına bu olay mal edilmemeli. Trabzon zaten çok hassas bir yer. İnsanlar bunu yapmaz. Fenerbahçe ile çok maç yaptık, hiç böyle bir şey olmadı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap