SON DAKİKA



Haber > Spor > Bülent Yıldırım; ''Muhtarlar bu hakemlerden daha iyi maç yönetir''

Bülent Yıldırım; ''Muhtarlar bu hakemlerden daha iyi maç yönetir''

Karadeniz Özel

14 Kasım 2019 Perşembe - 16:12




Geçmişte verdiği skandal kararları yüzünden Bordo-Mavili taraftarlara kalp krizi geçirten Bülent Yıldırım, şimdi ahlak bekçisi kesildi..





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // İnanamayacaksınız ama bu sözlerin sahibi 2010-2011 yılında Trabzonspor’un şampiyonluğunu çalanlardan birisi....

Diyor ki; Abdülkadir Parmak’a gösterilen kırmızı yanlış. En fazla sarı olmalıydı. Trabzonspor’un hakkı yenmiştir. Bu hakemlerle bu lig zor biter. Muhtarlar bile bunlardan iyi yönetim gösterir… 

Belki zaman geçti bazı şeyler unutuldu. Ama ne ölen insanlar unutulur ne de Trabzonspor’un 2010-2011 yılında çalınan şampiyonluğu. Eski hakem ve şimdiki sözde hakem yorumcusu Bülent Yıldırım bir tv kanalında programa başlamış. Görevi ise kendisinin zamanında çok yaptığı gibi hakemlerin hatalarını söylemek.

Yıldırım, geçmişte özellikle de 2010-2011 yılında Trabzonspor’a karşı yaptığı aleni hataları görmezden gelirken, şimdi günah çıkarmaya başladı. Yıldırım’ın son programında söylediği, “Abdülkadir’in hareketi sarı kart, Trabzonspor’un hakkı yeniyor. Trabzonspor’a öyle kararlar veriliyor ki, muhtarlar hakemlerdan daha iyi maç yönetir” yorumlarını yaptı.

Bunun üzerine ise Trabzonspor taraftarları eski hakem Bülent Yıldırım’ı sosyal medyadan topa tuttu. Yıldırım’a yapılan yorumlarda, “Sen değilmiydin? Eskişehir-Trabzonspor maçında eyyamcılık yapan. Şampiyonluğumuzu çalan. İnsanların kalp krizi geçirmelerine neden olan. Şimdi ahlak dersi veriyorsun. Önce sen aynaya bak” ifadelerini kullandılar.

Ne olmuştu?

Tarih 22 Nisan 2011. Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor’un rakibi. Hakem Bülent Yıldırım. Mustafa Yumlu ve Burak Yılmaz’ın nizami gollerini vermeyen Yıldırım, maçı 0-0 bitirerek, Trabzonspor’un şampiyonluğunu çaldı. Karşılaşma sonrası Mustafa Çelik isimli Trabzonspor taraftarı evine gider. Kapıyı açan eşine, “Bizi yine şampiyon yapmayacaklar hanım” diyerek yere yığılır. Kalp krizi geçiren Mustafa Çelik oracıkta can verir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap