SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu takım Play-Off oynar

Bu takım Play-Off oynar

03 Ekim 2013 Perşembe - 09:24




Balta, "Alınan sonuçlar kimseyi yanıltmasın. Üzerimizde bir şanssızlık vardı. Ofspor galibiyetiyle çıkışa geçtik. Oynadığımız futbol umut verici" dedi





ÇIKIŞA GEÇTİLER Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Pazarspor’da Sportif Direktör Hasan Balta, Karadeniz gazetesine takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ligde geride kalan 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 4 puan toplayan Mavi-Beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta Ofspor karşısında ligdeki ilk galibiyetine imza atarak çıkışa geçti. İYİ OYNUYORUZ Pazarspor Sportif Direktörü Hasan Balta, söz konusu 4 haftada oynadıkları futbolla topladıkları puanın ters orantılı olduğunu belirterek, "Çok iyi mücadele eden ve futbol olarak ümit veren bir takımız. Ancak talihsiz sonuçlar aldık. Oynadığımız oyuna bakınca 12 veya 10 puan alabilirdik. 4 puanda kalmazdık" diye konuştu. İSTİKRAR SAĞLANMIŞ Balta, şunları kaydetti: "Şunu söylemek istiyorum, kesinlikle play-off içerisinde oluruz. Oynadığımız futbola bakarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum. Her mevkide alternatifli bir kadromuz var. Başarıyla mücadele eden bir takımımız var. Bunun yanında istikrar sağlamış bir teknik kadro ve yönetime sahibiz. Alınan bu sonuçlar kimseyi yanıltmasın." MORAL BULDUK Ofspor galibiyetiyle öz güvenlerinin yerine geldiğini belirten Balta, "Ofspor karşısında kazanarak ilk galibiyetimizi alarak üzerimizdeki baskıyı kırdık. Zaten iyi oynuyorduk ancak bir şanssızlık ve kazanamamanın getirdiği baskı vardı. Bunu üzerimizden attık. Ofspor maçında ilk yarıda maçı bitirebilirdik. İkinci yarıda 3-4 pozisyonda maçı kaybedebilirdik" şeklinde konuştu. İNANCIM TAM Artık önlerinde deplasmanda oynayacakları çok önemli Alanyaspor maçı olduğuna dikkat çeken Balta, "Bu karşılaşmayı kazanarak yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Tekrar söylemek istiyorum, bu takım kesinlikle zirve yarışı ve play-off mücadelesi içerisinde olacaktır. Sezon sonu geldiğinde bunu hep birlikte göreceğiz" dedi. Balta, son olarak taraftarlardan destek beklediklerini açıkladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap