SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu tabloyu özlüyoruz!

Bu tabloyu özlüyoruz!

10 Nisan 2015 Cuma - 10:33




Yıllar önce her iki takımın futbolcuları, maç sonucu ne olursa olsun kol kola çıktıkları sahadan ‘dostluk kazandı’ mesajı verirken, şu günlerde bu tab





Uzun yıllar boyunca Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında yaşanan gerginlikler artık Türk futboluna zarar verme boyutlarına ulaştı. Son günlerde Fenerbahçe otobüsüne yapılan ve Trabzon’a mal edilmek istenilen silahlı saldırının ardından gerçek suçluların hala bulanamaması, bu karanlık tabloyu daha da kötüye sürüklüyor. Bizler Trabzonlu olarak artık futbolun eskilerde olduğu gibi, barış ve kardeşlik içinde oynanması gerektiğini düşünüyoruz. Kavganın ve şiddetin olmadığı spor müsabakaları görmek istiyoruz. Sonuç ne olursa olsun, barış ve kardeşliğin kazandığı skorlar görmek istiyoruz.

Biz bunları isterken; 2010-2011 yılındaki, karanlık güçler tarafından gasp edilen kupamızdan vazgeçtiğimizi asla ve asla kabul etmiyoruz. Çünkü o süreç biz taraftarların ve futbolcuların işi değil, takım yöneticilerinin ve hukukçuların işidir. Bizler artık Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında yaşanan bu kötü tablonun bir an önce düzeltilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunu Trabzon Hüseyin Avni Aker ve İstanbul Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak dostluk maçıyla başaracağımıza inancımız tamdır. Aksi takdirde bu gidiş, Türk futbolunun ortadan kalmasına neden olabilir. 

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap