SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu fırtına tutulmaz

Bu fırtına tutulmaz

04 Eylül 2015 Cuma - 10:13








Trabzonspor’un kadrosu yeni sezonda rakiplerin korkulu rüyası olmaya başladı. Her mevkiinin alternatifinin bulunduğu Bordo-Mavililer’de iki farklı 11 çıkarılabiliyor Trabzonspor’un kadrosu yeni sezonda rakiplerin korkulu rüyası olmaya başladı. Her mevkiinin alternatifinin bulunduğu Bordo-Mavililer’de iki farklı 11 çıkarılabiliyor.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze'nin devre arası transfer dönemine kadar takımda kalacak 27 ismi belirlemesinin ardından büyük bir forma savaşı başladı. Birçok mevkide en az üç alternatifin bulunduğu Bordo-Mavililer’de futbolcular ilk 11'de kendilerine yer bulabilmek için antrenmanlarda büyük bir hırsla mücadele ederken, tablo rakiplerinin gözünü korkutmaya yetiyor.

ALTERNATİFLİ KADRO

Şota Arveladze ve Süleyman Hurma'nın tüm kulvarlarda mücadele edecek, genç ve tecrübeli isimleri harmanlayarak, şampiyonluğa yürüyecek takım oluşturmak için başlattığı çalışma sonrasında Trabzonspor, 27 kişilik bir kadro kurdu. Birçok ismi gönderen, 6'sı yabancı olmak üzere 9 transfer yapan Bordo-Mavililer’de, şu anda Jose Bosingwa dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Geniş kadroda yeri sağlam isimlerin dışında rotasyon da uygulayacak olan Şota Arveladze'nin,  iç ve dış saha maçlarında özellikle forvet hattında rotasyon yapması bekleniyor.

SAĞDA CAVANDA


Kalede kaptan Onur Recep Kıvrak'ın yeri garanti görülürken, “Oynadığım tüm takımlarda forma için mücadele ettim" diyen Esteban Alvarado da eldivenleri giymek için istekli gözüküyor. Genç kaleci Uğurcan Çakır ise henüz 11 için düşünülmese de gelecekte Bordo- Mavili takımda önemli işler yapacak bir yetenek olarak değerlendiriliyor. Sağ bekte Bosingwa'nın sakatlığında Cavanda tek alternatif gibi gözükürken, Salih Dursun'un şu anda bu oyuncuyu zorlayacak performanstan uzak olması da teknik heyeti düşündürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap