SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu devran hep böyle gitmez!

Bu devran hep böyle gitmez!

14 Ekim 2015 Çarşamba - 08:34




Yumlu, “Son 3 maçtır kabus yaşıyoruz ama ayağa kalkıp zirveye doğru koşmasını biliriz. Hepimiz bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.





Trabzonspor kaptanlarından Mustafa Yumlu, üzerlerinde dolaşan kara bulutları dağıtacaklarını ifade etti. 3 haftadır takım olarak kabus yaşadıklarını belirten deneyimli savunmacı, “Bu devran hep böyle gitmez. Takım olarak düştüğümüz yerden kalkıp alacağımız galibiyetlerle zirveye doğru yürüyeceğimize inanıyorum. Bunun için hepimiz elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Taraftarlarımız bize inanmaya devam etsin” diye konuştu. Mersin İdmanyurdu maçıyla başlayan bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini dile getiren Mustafa Yumlu, şöyle devam etti: “Geçmişte yapılan hatalardan gerekli dersleri çıkardık. Mersin İdmanyurdu karşısında kazanmayı arzulayan ve 90 dakika sonunda istediğini alacak bir takım kimliğinde olacağız. Bu ligde Trabzonspor’un varlığını güçlü bir şekilde hissettirmek için Mersin ile başlayacak galibiyet serisine start vereceğiz. Bu sözlerimizin lafta olmadığını herkes görecek.”

Bir tiyatro sergilendi

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, şike davasında çıkan kararlarla ilgili olarak, "Bu bizim açımızdan kabul edilecek bir karar değildir. Türk futbolunda temiz bir sayfa yakalanmışken, tam tersi oldu. Kısa ve öz söylemek gerekirse suçlular ödüllendirildi, mağdurlar ise cezalandırıldı. Bence göstermelik bir mahkemeydi bu ve amaç toplum nezdinde sümen altı yapmak için bir tiyatro sergilendi ve bu sonuca geldik. Bu bizim açımızdan kabul edilecek bir karar değildir. Çünkü Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda şampiyonluğu gasp edilmiştir, hakları gasp edilmiştir. Gasp edenler belli, suçlular belli ama suçlular affedilmiştir” dedi.

Herkes kadar şanslıyız

Her takım gibi şampiyonluk yarışında şanslarının bulunduğuna dikkat çeken Mustafa Yumlu, “3 haftadır kaybedilen puanlara rağmen zirve yarışı rüzgarına kapılabiliriz. Her şey sonuçta bizim elimizde. Biz gerçek kimliğimizi ortaya koyduğumuz sürece şampiyonluk hesapları yapan takımlar kadar iddialı oluruz. Bu gerçeği kimse değiştiremez” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap