SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozdağ varsa ben de varım

Bozdağ varsa ben de varım

21 Mayıs 2016 Cumartesi - 11:18




Çotanakların Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu, Giresunspor Olağan Genel Kurulu öncesi tavrını net bir şekilde ortaya koydu.





 Yeşil- Beyazlı kulübün kaos ortamından çıkıp bugünlere gelmesinde büyük emekleri bulunan Kazancıoğlu, “Biz bu yola Bozbağ ile beraber çıktık. Yarı yolda adam bırakılmaz. Bozbağ varsa ben de varım” dedi

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da, 19-26 Haziran’da yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi Yeşil- Beyazlı camiada heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’ın kongrede aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Yeşil-Beyazlı camia Bozbağ’ın vereceği son karara kilitlenirken Giresunspor Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu’ndan Bozbağ’a tam destek geldi. Bozbağ’ın en yakın yol arkadaşlarından biri olan Kazancıoğlu,“Bozbağ varsa ben de varım” dedi. “Yarı yolda adam bırakılmaz” diyen Kazancıoğlu, şunları söyledi: “Biz yıllar önce bu yola hep beraber çıktık. Giresunspor’u aldığımız durumla getirdiğimiz durum ortada. Burada çok büyük emekler var. Bu emeklerin altında da Mustafa Temel Bozbağ’ın imzası var. Şayet 19-26 Haziran’da yapılacak Giresunspor Olağan Genel Kurulu’nda, başkanımız Mustafa Temel Bozbağ yeniden aday olursa ben de sonuna kadar başkanımızın yanındayım ve her şartta destekçisiyim. Yarı yolda adam bırakılmaz, Mustafa Bozbağ varsa ben de sonuna kadar varım.”

Play-off hakkımızdı

Geride kalan 2015-2016 sezonunu da değerlendiren Kazancıoğlu, hem ligde hem kupada önemli işler yaptıklarını söyledi. Kupaya grup maçlarında veda ettiklerini, 34 maçlık lig maratonunda da play-off’u sezonun son 30 saniyesinde kaçırdıklarını hatırlatan Kazancıoğlu, “Futbolda son düdük çalmadan hiçbir şey belli olmuyor. Biz bu acı tecrübeyi geride bıraktığımız sezon fazlasıyla yaşadık. Çok iyi mücadele ettiğimiz ve bence sonuna kadar hak ettiğimiz play-off’u 34 maçlık periyodun son maçının, son 30 saniyesinde kaçırmak çok yıkıcı oldu. İnanılmaz üzüldük. Ama artık yapacak bir şey yok. Gönül isterdi ki önce play-off’a kalalım, oradan da Süper Lig’e çıkarak Giresunspor camiasının 40 yıllık özlemini dindirelim ama olmadı. Yaşadığımız talihsizliklere baktığımız zaman nasip değilmiş demekten başka bir şey gelmiyor elimizden” diye konuştu.

Giresun’un önü açık


Giresunspor’un önünün açık olduğunu ifade eden Kazancıoğlu, “Giresunspor eski sıkıntılı günlere sünger çekmiştir. Hem mali hem de sportif anlamda Giresunspor çok büyük aşamalar kaydetmiştir. Giresunspor’un önü sonuna kadar açıktır. Giresunspor taraftarları gönüllerini ferah tutsunlar, takımlarını desteklemeye devam etsinler ve bilsinler ki bu takım çok yakın bir gelecekte Türk futbolunda hak ettiği en üst seviyeye gelecektir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap