SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozbağ'dan tarihi çağrı

Bozbağ'dan tarihi çağrı

24 Şubat 2016 Çarşamba - 08:42




Çotanaklar’ın Başkanı Bozbağ, 40 yıllık Süper Lig özlemine çok yaklaştıklarını ifade ederek, Yeşil-Beyazlı camiayı şampiyonluğa giden yolda Giresunspo





Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Yeşil-Beyazlı camianın 40 yıllık Süper Lig özlemine son vermek için tarihi bir süreçten geçtiklerini söyledi. Cumartesi günkü Denizlispor maçından iyi bir sonuçla döndükleri takdirde, Giresunspor’un geleceği açısından çok farklı şeylerin olacağının altını çizen Bozbağ, “Biz kaybettiğimiz maçları da çok iyi oynadık ama top girmeyince bazı şeyler çok görünmüyor. Bu çocuklar bu şehre çok güzel şeyler yapabileceklerinin sinyallerini verdiler. Artık taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz. Desteğin üst düzeye çıkması gereken haftalara girdik. İnşallah Denizli maçından da puan ve puanlarla dönersek ondan sonra çok farklı bir süreç başlıyor. Denizli’nin de son şansı olan bir maç. O açıdan da zor bir maç geçecek. Hak eden kazansın. İnşallah hak eden ve kazanan biz oluruz” dedi.

Çok zor günlerden geçerek bugünlere geldiklerini hatırlatan Bozbağ, “Biz bugünlere birlik beraberlikle geldik. İnşallah aynı birlik beraberlikle devam ederiz. 40 yıllık özleme çok yaklaştık. Şehrin de artık daha fazla hareketlenmesi gerekiyor. Artık bu çocuklar bu camiaya Süper Lig için her türlü olumlu sinyali verdi. Şehrin de bu çocuklara şampiyon olduğumuz dönemdeki gibi, gereken her türlü desteği vermesinin tam zamanı” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap