SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozbağ çıtayı yükseltiyor

Bozbağ çıtayı yükseltiyor

03 Ağustos 2015 Pazartesi - 00:54




Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, “Giresunspor’un başarısı için çalışıyoruz. Biz giderken, Giresunspor’un bir şeyleri olsun istiyoruz. Bu bayrağı





PTT 1. Lig takımlarından Giresunspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, şu ana kadar bütçeleri doğrultusunda transfer yaptıklarını ifade etti. Tek amaçlarının yeni sezonda Giresunlulara savaşan bir Giresunspor izlettirmek olduğunu belirten Bozbağ, “Bütçemize göre oyuncularımızı katmaya çalıştık. Eksikliklerimiz yok mu? Tabii ki var ama transferin bitmesine bir ay var. Eksikliklerimizi gidereceğiz. Hazırlık maçları da dahil Giresunspor olarak her maça aynı ciddiyetle çıkmamız lazım. Çünkü bugünlere biz böyle geldik” dedi.

“Giresunspor’un gelirini arttırıcı projelerimiz var” diyen Bozbağ, “Stattaki dışa bakan tarafın reklam yerlerini arttırıyoruz. Ses getirecek bir projemiz var. O projeyi yapmadan açıklamayacağım. Çünkü açıkladığımda bazıları önünü kesiyor. Giresunspor’un geleceğini kurtarmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz” diye konuştu. Bozbağ, Giresunspor’un başarısı için uğraştıklarını ifade ederek, “Hızla çıtayı yükseltiyoruz. Biz giderken Giresunspor’un bir şeyleri olsun istiyoruz. Bu bayrağı devrederken bu memleketin takımına eser bırakmak istiyoruz” dedi.

3 YABANCI ALABiLiRiZ

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yine yabancı transferi yapabileceklerinin sinyalini verdi. “Hoca isterse üç yabancı daha alırız” diyen Başkan Bozbağ, “Şu anda 5 yabancı oyuncumuz var. Sonuçta Giresunspor’un bu ligde tutunması ve camiayı bir yerlere taşımak için buradayız. Bunu yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bunu yapamadığımızı anladığımız anda da görevimizi bırakırız” diye konuştu.

Giresunspor’da yaprak dökümü

Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, bir süredir denemeye aldıkları Norveçli Rogvi Baldvinsson’u yeterli bulmadıklarını açıkladı. Öte yandan Yamak, sözleşme imzaladıkları Abdül Basit Adam’ı da yeterli bulmadıklarını ve kendisiyle yollarını ayırdıklarını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap