SON DAKİKA



Haber > Spor > Bordo Mavi 61 şova başladı

Bordo Mavi 61 şova başladı

11 Ağustos 2023 Cuma - 16:15




Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, transferde gaza bastı. Yomra ekibinin voleybol takımı, iç transferde 9, dış transferde ise 2 oyuncuyla anlaşırken, baş antrenörlük görevine ise Abrurrahman Ertuğral’ı getirdi





TVF Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, yeni sezon öncesi bombaları patlattı. Geçen sezon Sivas’ta play-off oynama başarısı gösteren ve burada Fenerbahçe’yi yenmesine rağmen aldığı şanssız iki yenilgiyle üst lig hedefini gerçekleştiremeyen Bordo-Mavililer, iç transferde 9, dış transferde ise 2 oyuncu olmak üzere 11 isimle sözleşme imzaladı. Sultanlar ayrıca Coşkun Karadeniz’den boşalan baş antrenörlük koltuğuna ise Abrurrahman Ertuğral’ı oturttu.

İÇ transferde takım kaptanı pasör Özlem Yılmazkuzucuoğlu, libero Gülsüm Kale, libero Beyzanur Turan, smaçörler Sıla Şükran Özbey, Şule Furuncu, pasör çaprazı Milli Oyuncu Zerda Aydın, orta oyuncu Buse Ertuğral, Gizem Kalyoncu, pasör Ceren Sıla Çalış ile sözleşmelerini yenilerken, dış transferde ise Ayvalık Gücü Belediye Spor’dan smaçör Asya Gülçetin, Aydın Büyükşehir Belediye Spor’dan orta oyuncu İlayda Ceren Özer ile sözleşme imzalayarak adeta gövde gösterisi yaptı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap