SON DAKİKA



Haber > Spor > Bölge takımlarında son durum

Bölge takımlarında son durum

12 Kasım 2021 Cuma - 16:46




Karadeniz takımları yollarına dolu dizgin devam ediyor..





HEKİMOĞLU TEK YÜREK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, 13.hafta maçında Pazar günü zirve yarışının içinde yer alan Bayburt Özel İdarespor ile oynayacağı müsabakaya odaklandı. 12 haftası geride kalan ligde 28 puanla namağlup lider durumda bulunan Lacivert-Kırmızılı ekip, Pazar günü sahasında oynayacağı müsabakada Bayburt Özel İdarespor engelini de kayıpsız geçip şampiyonluk yolunda hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Yarın yapacağı son çalışmanın ardından kampa girip maç saatini bekleyecek olan Hekimoğlu Trabzon’da oyuncular galibiyet için tek yürek olmuş durumda. Teknik direktör Bahaddin Güneş, zorlu müsabaka öncesi oyuncularına rehavet konusunda uyardı. Her maçın kendi içinde farklı bir hikayesinin olduğunu oyuncularına hatırlatan Güneş, hedefleri doğrultusunda sonuna kadar mücadele etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

OF’TA HEDEF KARABÜKSPOR

Ligde geçirdiği kötü günleri deplasmanda üst üste aldığı Mardin Fosfat ve Edirnespor galibiyetleriyle geride bırakan ve geleceğe umutla bakan TFF 3.Lig 3.Grup Trabzon temsilcisi Ofspor, ligin 12’nci haftasında kendi evinde karşılaşacağı Karabükspor maçı hazırlıklarına yaptığı çalışma ile devam etti. Teknik direktör Erdoğan Yılmaz yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Bordo-Mavililer, bu maçın hazırlıklarını yarın yapacağı son antrenmanla tamamlayıp maç saatini beklemeye koyulacak. Rakiplerinin ligdeki konumuyla ilgilenmediklerini sahaya çıkıp kendi işlerini yapacaklarını belirten Erdoğan Yılmaz, skor ne olursa olsun 90 dakika boyunca mücadele edeceklerini söyledi. Yılmaz, “Her rakibimize olduğu gibi Karabükspor’a da saygı duyuyoruz. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü yok. Biz sahaya çıkıp kendi mücadelemizi verip üç puanı almak için gerekli mücadeleyi göstereceğiz. Üst üste aldığımız iki galibiyetle güzel bir hava yakaladık. Amacımız Karabükspor engelini de kayıpsız aşıp bu güzel havayı devam ettirmek” ifadelerine yer verdi. 

PAZAR’A NAZAR DEĞDİ


Sezona iki mağlubiyetle başlamasına rağmen sonraki süreçte dört galibiyet alarak zirvenin iddialı ekiplerinden biri olan TFF 2.Lig Beyaz Grup Rize ekiplerinden Pazarspor, son 4 maçta sadece 1 galibiyet alarak hayal kırıklığı yaşattı. Son olarak kendi sahasında Bucaspor’a 2-1 mağlup olan Mavi-Beyazlılar’da savunma alarm veriyor. Son 4 maçın 3’ünde de kalesini gole kapatamayan Rize temsilcisi 4 maçta kalesinde 4 gol gördü. Kolay gol atıp kolay gol yiyen bir takım hüviyetinde olan Mavi-Beyazlılar, gelecek haftalarda savunmadaki sıkıntıları çözmenin yollarını arayacak. Hem savunmada hem de hücumda birlikte hareket eden bir takım olduklarını buna rağmen kalelerini gole kapatmakta biraz zorlandıklarını belirten Pazarspor Teknik Direktörü Selçuk Yıldırımkaya, çok şanssız goller yiyerek puan kayıpları yaşadıklarını söyledi. Yıldırımkaya, “Bakıldığında 16 gol atıp kalemizde 12 gol gördük fakat kalemizde gördüğümüz 12 golün çoğu bireysel hata ya da bir anlık savunmada göstermiş olduğumuz zafiyetlerden kaynaklı. İlerleyen haftalarda bu sorunlarımızı çözüp daha az gol yiyen bir takım olmak istiyoruz” dedi.

HOPA’DA ERBAA MESAİSİ

Bu sezon mücadele verdiği TFF 3.Lig 1.Grup’ta İsmail Cem Cambaz ile istediği sonuçları alamayan ve istikrarsız sonuçların ardından Cambaz ile yollarını ayırıp Osman Özdemir ile anlaşan Artvin Hopaspor’da işler son haftalarda iyi gidiyor. Deneyimli teknik adam Özdemir’in takımın başına geçmesinin ardından ligde son iki maçta iki galibiyet alarak çıkışa geçen Mor-Beyazlılar, gözünü şimdi de ligin 12’nci haftasında zirvenin iddialı ekiplerinden Erbaaspor ile oynayacağı karşılaşmaya çevirdi.  Hopaspor, bu maç öncesi tek yürek olmuş durumda. Bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam eden Hopaspor, teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yaptığı yaklaşık 2 saat süren antrenmanda kuvvet ve denge çalışması gerçekleştirdi. Mor-Beyazlılar, Erbaaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye koyulacak. Öte yandan Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı Göksel Cihan ve yönetici Fehmi Gürdal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret etti ve Mor-Beyazlı takıma baklava ikramında bulundu.

KELKİT 3 PUANA HASRET

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk yedi haftada dört galibiyet iki beraberlik ve bir yenilgi alarak 14 puan toplayan ve zirve için iddialı konuma gelen ancak son 4 haftada sadece 3 puan toplayan ve zirveden uzaklaşan TFF 3.Lig 1.Grup Gümüşhane temsilcisi 1954 Kelkit Belediyespor, 3 puana hasret durumda. Son maçlardaki pozisyon zenginliğini bir türlü skora yansıtamayan ve forvet bölgesinden genel toplamda sadece 2 gol katkısı alabilen Kelkit Belediyespor’da forvet oyuncuları eleştirilerin odağı oldu. Kelkit Belediyespor’un bu sezonki gol dağılımına bakıldığında da ilginç istatistikler ortaya çıkıyor. Forvet bölgesinden sadece 2 gol katkısı alabilen Yeşil-Beyazlılarda Enescan Özdemir ve Doğukan Delimehmet 1’er gol kaydetti. Orta saha oyuncusu olan Tufan Deniz Gelen takımın gol yükünü çekerken 6 golle takımının en golcü oyuncusu durumunda. En çok gol katkısını orta saha oyuncularından alan Yeşil-Beyazlılarda Ensar Kemaloğlu, Ahmet Albayrak ve Batuhan Eren 1’er gol kaydetti. Kelkit’in defans oyuncularından aldığı skor katkısı ise 3 olarak kayıtlara geçti. 


YOMRA’DA KRİTİK SINAV

Genç ve dinamik bir kadroyla girdiği sezonda ilk haftalarda başarılı sonuçlar alamamasına rağmen son haftalarda rayına oturan ve topladığı 18 puanla ligde 4’üncü sıraya oturan TFF 3.Lig 2.Grup Trabzon temsilcisi Yomraspor, yarın zirvenin iddialı ekiplerinden İskenderunspor ile karşı karşıya geliyor. Yomra İlçe Stadı’nda saat 12.00’de başlayacak olan karşılaşmada Tolga Akbaba düdük çalacak. Son haftalarda elde ettikleri galibiyetlerle zirveye yaklaştıklarını ifade eden Yomraspor Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, İskenderunspor’un çok güçlü bir ekip olduğu ve karşılaşmanın oldukça zor geçeceğini ifade etti. Zıvalıoğlu, “Rakibimiz güçlü fakat sahada 90 dakikada mücadele edecek bir takımımız olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Önceki maçlarımızda olduğu gibi bu maçta da sahaya 3 puan için çıkacağız” dedi.

STAT: YOMRA İLÇE HAKEM: TOLGA AKBABA SAAT: 12.00

GÜMÜŞ HASRET GİDERECEK

Sezona güçlü bir giriş yapan ve ilk 7 maçında da kalesini gole kapayan buna rağmen son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla da taraftarını üzen TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, üst sıralara bir adım yaklaşmak amacıyla deplasmanda İçel İdman Yurdu ile karşı karşıya geliyor. Mersin Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Ramazan Doğanay yönetecek. Ligde geçirdikleri kötü günleri geride bırakma önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Gümüşhanespor Teknik Direktörü Metin İlhan, Mersin deplasmanında 3 puan kovalayacaklarını ifade etti. İlhan, “5 maçlık galibiyet özlemimize İçel maçıyla birlikte son vermek istiyoruz. Geldiğimiz günden itibaren birlikte hareket eden bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 3 puan istiyoruz” dedi. 


STAT: MERSİN STADYUMU HAKEM: RAMAZAN DOĞANAY SAAT: 13.00

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap