SON DAKİKA



Haber > Spor > Bizimle savaşacak birini arıyoruz

Bizimle savaşacak birini arıyoruz

23 Haziran 2015 Salı - 00:37




Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, aradıkları teknik direktör özelliğini açıkladı.





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un Başkanı Mustafa Bozbağ, takımda yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. Tesislerde basın toplantısı düzenleyen Bozbağ, cuma gününe kadar teknik direktör sorununu çözüme kavuşturacaklarını belirtirken, takımın başına gelecek olan isimlerden aradığı özelliği açıkladı. Bozbağ, “Bugün bazı görüşmelerim olacak. Bugün sorun çözülmezse cuma gününe kadar takımı emanet edecek birini bulacağız. Genç bir teknik adamla çalışmak istedim ama onlardan pek bir elektrik alamadım. Görüştüğümüz hocalar ne düşünüyorlar, hedefleri ne, oyun sistemleri ne? Bütün konuları değerlendiriyoruz, en sonunda Giresunspor’un maddi şartlarını söylüyoruz” dedi. “Üç yıllık başkanlık dönemimde Giresunspor’un kimseye bir kuruş borcu yoktur. Gelecek olan teknik adama da belirlediğimiz fiyat aralığında teklif yapacağız. Biz büyük paralar önerip ardından hocanın alacaklarının tahta tarafından ödenmesini istemiyoruz” dedi.

Denk bütçe denk transfer

“İç transferde görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim şartlarımıza uyup kalmak isteyenle anlaşma sağlayacağız. Dış transferde 11 oyuncu var tespit ettiğimiz. Bu 11 oyuncuyu hocayla görüşüp, alıp almama kararını vereceğiz. Kimse endişe etmesin. Her sene aynı şeyi söylüyorum, yine söyleyeyim: Kimse Giresunspor’dan paralı transfer beklemesin. Bu forma için savaşacak oyuncular alacağız. Denk bütçe denk transferden hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz.”

5 yabancı alacağım

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, yabancı oyuncu transferinde de önemli açıklamalarda bulundu. 5 yabancı oyuncu kontenjanını da kullanmak istediklerini belirten Başkan Bozbağ, “Ganalı bir oyuncu gündemimizde var. Takip ettiğimiz Brezilyalı oyuncular da var listemizde. 5 yabancının 5’ini de kullanmayı düşünüyorum. Taraftarlarımızın hoşnut olacağı, sergileyeceği futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanacak bir Giresunspor seyrettireceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi.

Sözeri’ye teşekkür etti

Bozbağ, “Gelişmeleri yakından takip eden bir yönetim kuruluyuz. Çok fazla acele edip bundan sonraki süreçte camiamıza çok zarar vermemesi için ince eleyip sık dokuyoruz. Erkan Sözeri’ye teşekkür ediyorum. Maddi konularda aramızda uçurum vardı, ‘daha başarılı olsun, kendi istediğini yapsın’ istedim. Biz herkesin fikrine saygı duyuyoruz. Biz anlaşmalarımızı bir senelik yapıyoruz. Devam etmek istemeyenle yollarımızı ayırıyoruz.”

Güzel şeyler çok uzak değil

“İlk etap çalışmalarını hoca isterse dışarıda da yapabiliriz. Mali konularda beklemedeyiz. Ülkede henüz hükümet kurulmadı. Bu süreci yönetimden elde ettiğimiz mali kaynakla yürüteceğiz. Zoru başaracağız. Benim hayalim bu takımı üst ligde görmek. Keşke elimde farklı imkanlar olsa da daha fazlasını yapabilsek. Giresunspor için güzel şeyler çok uzak değil. İç transferde takımın tamamıyla görüşmeyi düşünüyorum. Bizle kalanlar savaşa devam edecek, kalmayanlarla helalleşeceğiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap