SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir isteği var!

Bir isteği var!

02 Kasım 2015 Pazartesi - 08:25




Gürcü teknik adam, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, “Önümüzdeki Başakşehir ve Gençlerbirliği maçlarını alalım, Fenerbahçe derbisine moralli gidelim





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Başakşehir maçı öncesi futbolcularıyla toplantı yaparak önlerindeki iki karşılaşmaya dikkat çekti. 3 hafta sonra Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak olan derbi maçına kadar Başakşehir ve Gençlerbirliği engellerini kayıpsız geçmeleri gerektiğini futbolcularına aktaran Gürcü teknik adam, “Önümüzdeki iki maçı alalım, Fenerbahçe derbisine moralli gidelim” mesajını verdi.

Üst sıralara doğru bir zıplama yapmaları için galibiyet serisine ihtiyaçları olduğunu belirten Şota Arveladze, “Ligdeki konumumuz camiamız kadar bizim içimizi de acıtıyor. Bu durumdan kendimizi kurtarmak için mutlak süretle galibiyet serisine ihtiyacımız var. Başakşehirspor ile zorlu bir maç oynayacağız. İnanıyorum ki 90 dakikanın sonunda istediğimizi elde edeceğiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap