SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir dokun bin ah işit

Bir dokun bin ah işit

08 Ocak 2014 Çarşamba - 09:23




Rizespor teknik patronu Rıza Çalımbay yine dert yandı. Devre arasında transferin zor olduğunu belirten deneyimli teknik adam, “Ligin ilk yarısında her





Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yine dert yandı. Kampa eksikliklerle başladıklarını belirten Çalımbay, “Bugün tam kadro olarak antrenmanlara başlayacağız. 8 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Takıma takviye yapacağız. Transferleri bekliyoruz. İnşallah yeni transferlerimiz de en yakın zamanda takıma katılırlar" dedi. Defans, orta saha ve forvete transfer yapacaklarını belirten Çalımbay şunları kaydetti: "Bunların hepsini liste halinde yönetimimize verdik. Onlar da transfer konusunda çalışıyorlar. İnşallah en kısa sürede takıma katılırlar. Yapacağımız takviyeler hazır olarak gelecekler. Önemli olan o arkadaşlarımızın takımımıza alınması. Bazen devre arası transferler çok zor oluyor. Alacağın oyuncuyu bulmak zor oluyor ve anlaşmazlıklar çıkabiliyor. Zaten takviyeleri yüzde yüz yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. Çalımbay, ligin ilk devresinde takımda sakatlıkların yaşandığını ve alternatif oyuncuların istenilen performansta olmadığını belirterek, "Bu bizim için büyük bir dezavantaj oldu. Sakatlık olmasaydı ve başladığımız kadro ile gidebilseydik bir sıkıntı yaşamazdık. İlk devrede her türlü aksiliği yaşadık. Buyaşadıklarımızdan çok iyi ders çıkarmamız gerekiyor. Yediğimiz gollerden tutun da, atamadığımız gollere kadar hepsini burada çalışıp, düzelteceğiz. İkinci yarıda bambaşka bir Çaykur Rizespor seyrettireceğiz. Alacağımız puanlarla taraftarlarımızı mutlu edeceğiz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap