SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir çiçekle bahar gelmez!

Bir çiçekle bahar gelmez!

26 Ekim 2015 Pazartesi - 09:17




4 haftalık kötü sürece Sivasspor önünde son veren Trabzonspor’da yüzler gülerken hedef Gaziantep olarak belirlendi. Bu arada Şota’dan uyarı geldi.





Sivasspor engelini kayıpsız geçerek 4 haftalık kabusu sona erdiren Trabzonspor’da yüzler gülmeye başladı. Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönerek üzerindeki kara bulutları dağıtan Bordo-Mavililer gözünü çarşamba günü oynayacağı Gaziantepspor maçına çevirdi. Bordo-Mavililer rakibini de dize getirerek çıkışını sürdürmenin planlarını yaparken Teknik Direktör Şota Arveladze, “Bir çiçekle baharın gelemeyeceğini biliyoruz. Bunun devamını getirmek zorundayız” dedi. Sivasspor karşısında en az pas yaptıkları maçta 3 puan kazandıklarını, futbolda böyle şeylerin olduğunu belirten Gürcü teknik adam, “Son 4 haftada zor bir süreç geçirdik. İyi oynarken de kaybettik, şanssızlıklarla ve kötü oynayarak da kaybettik. Sivasspor karşılaşması bizim için kırılma anıydı ve bunu kazasız atlatmasını bildik. Tabii ki bununla yetinmeyeceğiz. Bu galibiyetin üzerine koyup yolumuzda ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap