SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir Cardozo etmediler

Bir Cardozo etmediler

04 Ekim 2016 Salı - 11:15




Bordo-Mavili formayı giydiği 2 yılda ligde 25 gol atan ancak sezon başında Olympiakos'a transfer olan Paraguaylı santrforun yerini yeni forvet oyuncul





SPOR Toto Süper Lig'de ilk 6 haftada rakip fileleri sadece 3 kez havalandıran ve ligin en az gol atan takımlarından biri olan Trabzonspor'da, sezon başında yolların ayrıldığı Paraguaylı oyuncu Oscar Cardozo'nun boşluğu doldurulamadı. Cardozo ile yollarını ayıran Karadeniz ekibinde, Portekiz'in Porto kulübünden Hyun Jun Suk ve genç golcü Ramil Sheidaev kadroya katılmıştı. Bu oyuncuların yanı sıra kiralık olarak gittiği İngiltere'nin Sunderland takımından dönen Dame N'Doye ve Muhammet Demir, Süper Lig’de ilk 6 haftayı golsüz kapattılar. Ligin ilk 6 haftasında 3 golde kalan Karadeniz ekibinde, 2 golü Ogenyi Onazi, 1 golü de Yusuf Erdoğan atmıştı. Cardozo ise BordoMavili takımda forma giydiği iki dönemde 25 gol kaydetmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap