SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'ta 10 numaraya yeni aday: Joe Aribo

Beşiktaş'ta 10 numaraya yeni aday: Joe Aribo

02 Ağustos 2023 Çarşamba - 16:00




Beşiktaş'ın, Southampton ile yollarını ayırmayı düşünen Joe Aribo ile transfer görüşmelerine başladığı ileri sürüldü.





Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Ante Rebic'i kadrosuna katarken, Mert Günok'la da sözleşme yeniledi. Siyah beyazlı yönetim, Teknik direktör Şenol Güneş'in raporları doğrultusunda arayışlarına devam ederken, İngiltere basınından Beşiktaş için bir transfer iddiası gündeme geldi.

Daily Record'un haberine göre, Southampton forması giyen Joe Aribo, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Siyah beyazlıların, geçtiğimiz sezon küme düşen İngiliz takımından ayrılmak isteyen 27 yaşındaki 10 numara için pazarlıklara başladığı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAYA SICAK BAKIYOR

2019'dan bu yana Nijerya Milli Takımı forması giyen Aribo'nun, şampiyonluk yarışında olan bir takımda forma giymek istediği ve Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı konuşulurken, eski takımı Rangers'a da açık kapı bıraktığı haberin detaylarında yer aldı.

Kartal'ın, 2026 yılına kadar kontratı devam eden oyuncu için Southampton'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacağı ileri sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap