SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşikdüzüspor Liderliğe Yükseldi

Beşikdüzüspor Liderliğe Yükseldi

07 Şubat 2024 Çarşamba - 09:57




Trabzon 2.Amatör Küme A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Beşikdüzüspor, deplasmanda Trabzon İpekyolugücü’nü mağlup ederek liderliğe yükseldi.





Yomra’da oynanan maçta güçlü rakibi Trabzon İpekyolugücü’nü 5.dakikada Yusuf’un attığı golle 1-0 mağlup etmesinin ardından Çaykara’dan gelen lider Trabzon Söğütlüspor’un 2-0 mağlup olduğu haberiyle Beşikdüzüspor ilçeye lider dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Beşikdüzüspor ilçeye gelişinde taraftarlar tarafından davul-zurnayla karşılandı. Eskicami önünde halkla birlikte liderliği kutlayan Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy ve futbolcular, uzun süre horon oynayarak lider olmanın mutluluğunu yaşadılar.  Beşikdüzüspor haftaya ligin son maçında evinde Çaykaraspor’u konuk edecek. Bu maçı kazandıkları takdirde şampiyon olarak 1.amatör kümeye yükselecekler.

Kutlamaya katılan taraftarlardan İstanbul Büyükçekmece Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hakkı Kaya, sezon başında verdiği sözün arkasında olduğunu şampiyon olmaları halinde futbolculara vadettiği 100 bin lira primi  ödeyeceği sözünü bir kez daha tekrarlaması oyuncular arasında büyük sevinç yarattı.

Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Ferhat Aksoy, “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bugün Yomra’da ligin güçlü takımlarından Trabzon İpekyolugücü karşısında kıran kırana bir mücadele verdik. Bu maçı 1-0 kazandık. Rakibimiz lig lideri Söğütlüspor, Çaykara deplasmanında Çaykaraspor’a mağlup olunca ligin son maçı öncesi liderliğe yükseldik. Allah’ın izniyle bu maçı da taraftarlarımızın önünde kazanarak 1.amatör kümeye çıkacağız. Artık şampiyonluğa 90 dakika kaldı.  Beşikdüzü’ne bu mutluluğu yaşatmak için elimizden geleni yapacağız ” dedi.

HABER:BARIŞ ATMACA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap