SON DAKİKA



Haber > Spor > Bayburtspor’da Yılmaz şoku!

Bayburtspor’da Yılmaz şoku!

01 Aralık 2021 Çarşamba - 11:06




Sarı-Siyahlılar, teknik direktör Hakan Yılmaz ile yollarını ayırdığını duyurdu





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan An Zentrum Bayburtspor’da şok bir ayrılık gerçekleşti. Sarı siyahlı ekibin teknik direktörlüğünü yapan Hakan Yılmaz ile yolların ayrıldığı öğrenildi. Kulüp tarafından yapılan duyuruda, “Teknik direktörümüz sayın Hakan Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz” denildi.

YILMAZ ile yolların neden ayrıldığı bilinmezken, yönetimin hafta sonuna kadar teknik direktör sorununu çözeceği bildirildi. Öte yandan Karadeniz ekibiyle bu sezon 15 lig maçına çıkan teknik adam, bu süreçte 8 galibiyet, 3 beraberlik, 4 kez de yenilgi aldı. Öte yandan teknik direktörlük için Bandırma ve Sakaryaspor’u şampiyon yapan Serdar Bozkurt’un düşünüldüğü ancak 44 yaşındaki teknik adamın bu teklife pek sıcak bakmadığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap