SON DAKİKA



Haber > Spor > Başarıya aç isimleri alacağız

Başarıya aç isimleri alacağız

28 Haziran 2013 Cuma - 09:24




Orduspor Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, yeni sezon öncesi Orduspor'un kadrosunda yer alacak oyuncuların yavaş yavaş şekillendiğini belirtti.





Kısa süre içerisinde takım kadrosunun tam anlamıyla belirleneceğini ifade eden Türkmen, "Transfer çalışmaları teknik heyet ve yönetimle beraber ortaklaşa yürütülüyor" diye konuştu. Takımda 3 yabancıyla birlikte 30-35 oyuncunun yer alacağını ancak kamp döneminde bazı oyuncularla yolların ayrılabileceğini söyleyen Türkmen, "Orduspor olarak yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Birçok zorluğa rağmen Orduspor'a ihtiyaç olan futbolcuları bu zamana kadar kulübümüze kazandırdık, bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz" dedi. Türkmen, "Kulüp olarak başarıya aç olan oyuncuları takıma kazandırmaya gayret gösteriyoruz. Hedefimiz Bolu kampı öncesi yabancılarla birlikte 30-35 oyuncuya imza attırmak. Takımda yer alan genç oyuncuların her zaman hazır olmalarını sağlayacağız. Ancak yine de teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda bazı oyuncularımızla kamp döneminde yollarımız ayrılabilir. Bunu zaman gösterecek" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap