SON DAKİKA



Haber > Spor > Barcelona ve Real Madrid Arda Güler için kapışıyor!

Barcelona ve Real Madrid Arda Güler için kapışıyor!

03 Temmuz 2023 Pazartesi - 14:56




Barcelona'nın, Fenerbahçe'nin yetenekli futbolcusu Arda Güler'in transferi için ön anlaşmaya vardığı iddia edildi.





Genç yetenek Arda Güler için Barcelona ve Real Madrid arasında devam eden transfer savaşında, Barcelona'nın bir adım önde olduğu ve yetenekli futbolcuyla ön anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.

Barcelona Times'ın haberine göre; Barcelona, Arda Güler ile önümüzdeki günlerde anlaşma sağlama konusunda güvence aldı. 18 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalanacağı ve Arda Güler'e 10 milyon euro imza parası ödeneceği ileri sürülüyor. Ayrıca futbolcunun sözleşmesine 1 milyar euroluk bir serbest kalma maddesi konulacağı ve Fenerbahçe'ye 23 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği iddia ediliyor.

Haberde, Barcelona Sportif Direktörü Deco'nun Arda Güler ile Bodrum'da yapacağı görüşmenin büyük önem taşıdığı vurgulanırken, oyuncunun diğer takımların da ilgisini çektiği ancak Barcelona'nın transferde bir adım önde olduğu belirtiliyor.

ARDA GÜLER BİR SEZON DAHA FENERBAHÇE'DE KALACAK

Arda Güler bu yaz Barcelona'ya transfer olsa bile Barcelona ve Real Madrid, genç futbolcunun bir sezon daha Fenerbahçe'de kalması konusunda mutabık durumda. Bu anlaşmanın, Arda'nın gelişimine katkı sağlamak ve daha fazla oyun deneyimi kazanmasını sağlamak amacıyla yapıldığı belirtiliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap