SON DAKİKA



Haber > Spor > Bakambu'yu bize getir Başkan!

Bakambu'yu bize getir Başkan!

29 Nisan 2015 Çarşamba - 10:15




Karadeniz Gazetesi Yanal’ın gönlünde yatan aslanı açıklıyor.





Bursaspor’da bu sezon harikalar yaratan Kongolu futbolcu için Ersun Yanal, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na ‘mutlaka alınması’ yönünde rapor verdi. Yönetim Bursaspor’a yetenekli futbolcu için teklifini iletti. 

YANAL’IN KADRAJINDA

Trabzonspor’un gündemini uzun süredir Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı teşkil etse de; Bordo-Mavili ekibin transferdeki asıl planının Bursaspor’da bu sezon harikalar yaratan Cedric Bakambu olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor teknik patronu Ersun Yanal’ın sezon başından beri takip ettiği Kongolu futbolcuyu çok beğendiği, gelecek sezonki planlarında önemli yer teşkil  edeceğini başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na  ifade ettiği öğrenildi.

3 MİLYON EURO TEKLİF

Fernandao ile mükemmel bir uyum içerisinde hareket eden, hızıyla rakip savunmayı dağıtan Bakambu’yu Oscar Cardozo’yla birlikte kullanmayı amaçlayan Yanal’ın Hacıosmanoğlu’na, “Bakambu’yu bize getir başkan” dediği öğrenildi. Yanal’ın bu isteği doğrultusunda harekete geçen Trabzonspor yönetimi 2018 yılına kadar Bursaspor’da sözleşmesi bulunan Kongolu futbolcu için 3 milyon euroyu gözden çıkardığı bilgisine ulaşıldı. Hatta yönetimin bu teklifi Bursaspor’a sunduğu seslendirildi. 


Özer ÇALIK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap