SON DAKİKA



Haber > Spor > Ayağa kalkma zamanı geldi

Ayağa kalkma zamanı geldi

28 Ekim 2015 Çarşamba - 05:01




Deneyimli teknik adam, “Son 3 hafta bizim için kabus gibi geçti. Bu duruma son vermeliyiz. Kayserispor bunun için iyi bir fırsat” dedi.





Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Kayserispor ile zorlu bir maç oynayacaklarını ancak kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade etti. Son haftalarda kendilerine yakışmayan sonuçlar elde ettiklerini belirten deneyimli teknik adam, “Açık söylemek gerekirse son 3 hafta bizim için kabus gibi geçti. Bu duruma son vermeliyiz. Kayserispor bunun için iyi bir fırsat” diye konuştu. Yeniden ayağa kalkıp üst sıralara doğru tırmanışa geçeceklerine inandığını dile getiren Hikmet Karaman, “Futbolcularımla bu işin üstesinden geleceğiz. Rizespor yine herkesin beğenisini kazanacak takım kimliğinde mutlaka olacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kayserispor maçı güzel günlerin başlangıcı olacaktır” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap