SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa'ya dev adım

Avrupa'ya dev adım

13 Mayıs 2015 Çarşamba - 17:14




Spor Toto Süper Lig'de Trabzonsporİ Avni Aker'de Bursaspor'u mağlup etti ve Avrupa yolunda önemli bir galibiyet kazandı.





TRABZONSPOR: 1 - BURSASPOR: 0 

Gol: Dk. 46' Özer

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşcıoğlu

TRABZONSPOR: Hakan, Salih, Uğur, Bosingwa, Yusuf Erdoğan, Medjani, Erkan Zengin, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Deniz, Cardozo
YEDEKLER: İbrahim Demir, İshak Doğan, Zeki Yavru, Waris, Soner, Aykut Demir

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
BURSASPOR: Harun, Şener, Serdar Aziz, Şamil, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Belluschi, Josue, Volkan Şen, Bakambu, Fernandao
YEDEKLER: Okan, Traore, Holman, Ertuğrul Ersoy, Enes Ünal, Bekir Yılmaz, Emre Taşdemir
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

***

- 89' Bordo mavililer, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Mehmet Ekici'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

- 88' Hızlı gelişen Bursaspor atağında Bakambu'nun uzak mesafeden kaleye şutunda top yandan dışarıya çıktı.

- 85' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf, Serdar'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Serdar Aziz sarı kart gördü.

- 83' Bordo mavili ekipte oyuncu değişikliği. Oscar Cardozo ıoyundan çıkarken Waris Majeed oyuna dahil oldu.

- 81' Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Ozan Tufan oyundan çıkarken Enes Ünal oyuna dahil oldu.

- 78' Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Erkan Zengin oyundan çıkarken Aykut Demir oyuna dahil oldu.

- 76' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında ceza alanı yakınlarında topa eliyle müdahale eden Şamil Cinaz, sarı kart gördü.

- 74' Bursaspor'da Ozan Tufan, hakeme gösterdiği tepkinin ardından sarı kart gördü.

- 69' Gelişen Bursaspor atağında Belluschi'nin ceza alanı dışından kaleye sert şutunda top yandan dışarıya gitti.

- 66' Trabzonspor, rakip ceza alanına yakın bir noktadan sol çaprazdan serbest vuruş kullandı. Mehmet Ekici'nin sol direğin dibine gönderdiği topu son anda Harun çıkardı. Korner.

- 58'  Erkan'ın pasında topla buluşan Mehmet Ekici'nin uzak mesafeden kaleye sert şutunda top yandan dışarıya gitti.

- 54' Bursaspor'da Fernandao, sağ çaprazdan ceza alanına girdi ve kaleci Hakan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama Fırat Aydınus, Fernandao'yı kendini yere attığı için sarı kart gördü.

- 51' Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Şener'in son çizgi yakınlarından ceza alanına ortasında savunmadan seken top kornere gitti.

- 46' Goool Özer Hurmacı. Bordo mavililer, ikinci yarıya golle başladı. Sol kanattan başlayan atakta ceza alanı dışında topla buluşan Fatih'in ceza alanına yerden pasında Özer, topu kontrol edip kaleye şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi.


- İlk yarıda son düdük. Trabzonspor: 0 - Bursaspor : 0

- 43' Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Josue'nin ceza alanına sert ortasında Fernandao, topu kontrol etmek istedi ama başarılı olamadı.

- 40' Hızlı gelişen Trabzonspor atağında orta alanda topu alan Cardozo, rakip yarı alana geçip sol kanattaki Erkan'a pasını verdi. Erkan, ceza alanı ön bölümüne kadar gidip kaleye şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.

- 33' Bordo mavililer, güzel paslaşmalarla rakip ceza alanı ön bölümüne kadar gittiler ama son olarak Özer'in sağ çaprazdaki Cardozo'ya pasında Cardozo, uygun pozisyonda topa vuracağı anda ayağı kaydı ve pozisyon sonlandı.

- 31' Bordo mavililerde sakatlık geçiren Jose Bosingwa'nın yerine Fatih Atik oyunda.


- 27' Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Josue'nin ceza alanına sert ortasında Hakan topu sektirmeden kontrol etti.

- 23' Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Medjani, sol iç koridordan rakip ceza alanı yakınlarına kadar gidip pasını Özer'e verdi. Özer'in uzak mesafeden kaleye şutunda top savunmadan sekti.

- 20' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Deniz'in pasında topla buluşan Erkan'ın ceza alanına yüksek ortasında Medjani kafa vuruşunu yaptı ama top kaleci Harun'da kaldı.

- 17' Kullanılan serbest vuruşta Belluschi'nin ceza alanına ortasında kafalardan seken topa Bakambu yakın mesafeden dokunamadı ve top auta gitti.

- 13' Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Aziz Behich'in ceza alanına yüksek ortasında Fernandao, arka direk yakınlarında topa vurmak için hazırlandı ama başarılı olamadı.

- 10' Trabzonspor savunmasında topla buluşan Salih'in rakip savunma arkasına koşu yapan Deniz'e uzun pasında Deniz topa hareketlendi ama ofsayt bayrağı kalktı.

- 7' Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Bakambu, Medjani'ye faul yaptı.

- 4' Trabzonspor atağında Medjani, sağ kanattan köşe gönderi yakınlarına kadar gitti Aziz Behich'ten sıyrılmak isterken yerde kalınca karar Fırat Aydınus, faulü verdi.

- 2' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Fernandao, Erkan'a faul yaptı.

- Ve karşılaşma başladı.

***

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap