SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa Ligi'nde büyük heyecan!

Avrupa Ligi'nde büyük heyecan!

10 Mart 2016 Perşembe - 10:44




UEFA Avrupa Ligi'nde büyük heyecan bugün oynanacak maçlarla devam ediyor. İşte birbirinden önemli mücadeleler...





Cüneyt Çakır Almanya'da sahne alıyor

Turnuvanın iki favori ekibi İlkay Gündoğan’lı Borussia Dortmund ile Tottenham, Almanya’da çeyrek final savaşı verecek. Skor ve oyun bakımından keyif vermesi beklenen karşılaşmayı FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek. Ev sahibi Dortmund’da tek eksik savunmacı Sokratis. Tottenham’da ise takımın yıldızı Delle Alli kart cezası sebebiyle kritik maçta yer alamayacak. TSİ 20.00’de başlayacak mücadele Tivibuspor 2 ekranlarında olacak.

Leverkusen avantaj peşinde

Napoli’yi eleyerek son 16 turunda Alman ekibi Bayer Leverkusen’e rakip olan Villarreal, aynı başarıyı güçlü rakibi karşısında tekrarlamak istiyor. Sarı Denizaltılar’da Samuel ve Dos Santos eksik. Hakan Çalhanoğlu’nun ilk 11’de başlayacağı Leverkusen’de ise Ömer Toprak sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Lucescu hata istemiyor

Rumen teknik adam Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, son 16 ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht’i ağırlıyor. Lucescu’nun işi sıkı tuttuğu Shakhtar’da Fred ve Stepanenko kart cezalısı. Dentinho ve Azavedo ise sakatlığı sebebiyle oynamayacak. Anderlecht’de ise takımın yıldızı Defour’un durumu maç saatinde netleşecek. 

İspanya'da derbi vakti

İspanyol futbolunun iki önemli ekibi Athletic Bilbao ile Valencia, bu defa Avrupa Ligi’nde kozlarını paylaşacak. Bilbao’da Aduriz ve Gomez yok. Valencia’da ise Real’den kiralanan Cheryshev’in hafif sakatlığı bulunuyor.

Lazio'nun rakibi Prag

Galatasaray’ı eleyerek adını son 16’ya yazdıran Lazio, Avrupa Ligi son 16 turunda Çek ekibi Sparta Prag’ın konuğu oluyor. Prag’da Lafata ve Stech gibi yıldızların sakatlıkları bulunuyor. Lazio’da ise Basta, Vrij kadroya alınmadı.

Son şampiyon, Basel önünde

UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Sevilla, İsviçre ekibi Basel karşısında çeyrek final için avantaj kovalayacak. Basel’de tam 6 eksik bulunurken, Sevilla’da Pareja’nın durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap